Ζώνη στήριξης μέσης μετά την εγκυμοσύνη: γιατί;

Mαμά & Παιδί

Η ζώνη στήριξης μέσης είναι ένας από τους πιο σημαντικούς «υποστηρικτές» της νέας μανούλας!

Ω! ναι! Το μικρό σας μεγαλώνει μέρα με την ημέρα και ως υπέροχη μανούλα που ήδη είστε «τρέχετε» να προλάβετε όλες τις υποχρεώσεις, να επανέλθετε στους ρυθμούς σας, να χάσετε τα κιλά που σας βαραίνουν και να φροντίσετε το πιο υπέροχο πλάσμα της ζωής σας, το παιδί σας.
Πώς γίνονται όλα αυτά; Με το μωρό σας αγκαλιά!

Ζώνη στήριξης μέσης – Τι σχέση έχει με τη νέα μαμά;

Άμεση και απαραίτητη. Η ζώνη στήριξης μέσης λειτουργεί ως «κορσές». Προσφέρει στήριξη, σταθερότητα και βοηθά στην επαναφορά του σώματος της λεχώνας (ω! ναι, η λεχώνα είναι λέξη που ακόμη χρησιμοποιούμε) κατά την περίοδο της αποκατάστασης μετά από φυσιολογικό ή με καισαρική τοκετό.
Όσο λοιπόν εσείς κρατάτε αγκαλιά το μωρό σας, η ζώνη στήριξης μέσης σας ξεκουράζει κρατώντας το βάρος δύο ανθρώπων.

4 λόγοι για να πείτε «ναι» στη ζώνη στήριξης μέσης μετά την εγκυμοσύνη

  • Στηρίζει τη μέση σας η οποία έχει καταπονηθεί στους μήνες της εγκυμοσύνης από το επιπλέον βάρος.
  • Σας «σηκώνει» αμέσως από το κρεβάτι καθώς βοηθά στη γρήγορη επαναφορά του σώματος στις συνήθεις δραστηριότητες και υποχρεώσεις
  • Βελτιώνει τη στάση του σώματος και ξεκουράζει τους μύες της σπονδυλικής στήλης οι οποίοι έχουν καταπονηθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.
  • Και επειδή η ψυχολογία της μανούλας είναι σημαντική, η ζώνη στήριξης βοηθά τη κοιλίτσα της να επανέλθει στην εικόνα της πριν την εγκυμοσύνη

Ένα προϊόν τόσο χρήσιμο και απαραίτητο δεν θα μπορούσε να είναι «βαρετό και άσχημο». Γι’αυτό, παντρέψαμε το design με την επίδεση δημιουργώντας την πιο όμορφη ζώνη στήριξης μέσης, η οποία με την πρώτη εφαρμογή σας προσφέρει ένα «αααα» moment.


 

Κι επειδή είπαμε, είσαστε νέα μανούλα και έχετε αμέτρητες υποχρεώσεις, φροντίζουμε να μπορείτε να βρείτε τη ζώνη στήριξης μέσης μετά την εγκυμοσύνη, πού αλλού, στο σουπερμάρκετ.

Την επόμενη φορά λοιπόν, που θα τελειώσουν οι πάνες του μωρού (δηλαδή σε λίγα δευτερόλεπτα) και θα πάτε σουπερμάρκετ, μαζί με τις πάνες για το μπεμπέ, τσουπ! Βάλτε στο καλάθι σας και τη ζώνη στήριξης μέσης για τη μαμά. Έτσι απλά!

Σημαντική σημείωση: Η ζώνη στήριξης μέσης μετά την εγκυμοσύνη δεν αντικαθιστά την άσκηση και την ισορροπημένη διατροφή, συνεπώς δεν αποτελεί λύση για άμεση απώλεια των κιλών της εγκυμοσύνης. Είναι ένα χρήσιμο εργαλείο που όταν χρησιμοποιείται σωστά γίνεται ένας σύμμαχος για κάθε μανούλα.

Περισσότερα για τη ζώνη στήριξης μέσης από την εταιρεία Christou 1910:

H super stylish ζώνη της Christou 1910 είναι ειδικά σχεδιασμένη για να στηρίζει τέλεια τη μέση και να ξεκουράζει τη σπονδυλική στήλη, βοηθώντας τους μύες να χαλαρώσουν. Η τοπική αιμάτωση επιτρέπει στα ενεργά θρεπτικά συστατικά του αίματος να «ταξιδέψουν» γρήγορα στο πονεμένο σημείο και να αντιμετωπίσουν άμεσα την οσφυαλγία. Με 4 εύκαμπτες μπανέλες που ακολουθούν τη φυσική κίνηση του σώματος και έξτρα πλαϊνούς ιμάντες, φοριέται πολύ εύκολα και αγκαλιάζει τη μέση κάνοντάς μας να νιώθουμε ασφάλεια και άνεση σε κάθε μας δραστηριότητα. Όπως όλα μας τα προϊόντα, πλένεται στο χέρι με κρύο νεράκι!

Βρείτε τη εδώ

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο