📞  2106179177  |  ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ με παραγγελίες άνω των 35€

                                              Aπομακρυσμένες περιοχές με παραγγελίες άνω των 45€

(Άμεση παράδοση 1-3 εργάσιμες

CHRISTOU1910

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Η φιλοσοφία μας

H ζωή είναι κίνηση και η κίνηση είναι ζωή!

Αποκλειστικά υπεύθυνο για την κίνηση είναι το σώμα μας.

Αυτό μας μεταφέρει στο εκπληκτικό ταξίδι της ζωής, αυτό κουβαλάει τις χαρές και τις λύπες μας, όλες τις εμπειρίες και τις αναμνήσεις μας. Χρόνιες, κακές συνήθειες, απαιτητική καθημερινότητα, κληρονομικές παθήσεις, ασθένειες, έντονοι ρυθμοί, τραυματισμοί... ό,τι ζούμε καταγράφεται ανεξίτηλα πάνω του.

Με ευγενή σκοπό, από το 1910 δημιουργούμε καινοτόμα προϊόντα υγείας, ολοκληρωτικά αφοσιωμένα στην προστασία, τη θεραπεία και την καλύτερη υποστήριξη και λειτουργία του σώματος.

Στόχος μας είναι να κάνουμε την υγεία προσιτή σε όλους και να μάθουμε στον κόσμο να αξιοποιεί την απέραντη δύναμη του σώματος, τις ευεργετικές ιδιότητες της επίδεσης και την ανεξάντλητη σοφία της φύσης.

Η φιλοσοφία μας
Η φιλοσοφία μας

Αλεξάνδρα Χρήστου – 4η γενιά

«ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗ ΖΕΙΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΚΙΝΗΣΗ!»
CHRISTOU1910

ΑΠΟΣΤΟΛΗ & ΟΡΑΜΑ

Η Christou 1910 είναι ένα healthwear brand που εμπνέεται από την ίδια τη ζωή! Με σεβασμό και κατανόηση για τον άνθρωπο, τις σύγχρονες ανάγκες και τη φροντίδα του σώματός του, το brand μας πρεσβεύει έναν νέο τρόπο ζωής με περισσότερη κίνηση, άνεση και ασφάλεια για όλους. Πεποίθησή μας είναι ότι τα ποιοτικά και καλαίσθητα προϊόντα υγείας είναι προνόμιο όλων, γι’αυτό και εξασφαλίσαμε την εύκολη προσβασιμότητα τους, συνδυάζοντας την υψηλή ποιότητα με την προσιτή τιμή. Η έννοια του healthwear, των φορέσιμων δηλαδή προστατευτικών αξεσουάρ υγείας, για εμάς είναι άμεσα συνυφασμένη με τη φιλοσοφία της κοινωνικής καλοσύνης. Καμία ενόχληση ή πόνος δεν πρέπει να στέκεται εμπόδιο στο χαμόγελο και τη χαρά της ζωής!

Το όραμά μας για το ευ ζήν και τη βιωσιμότητα του πλανήτη ευρύτερα συμπυκνώνεται και στον τρόπο παραγωγής των προϊόντων μας. Το ενδιαφέρον μας για το περιβάλλον και η οικολογική μας συνείδηση αντανακλώνται σε όλες τις παραγωγικές μας διαδικασίες, από την επιλογή των πρώτων υλών μέχρι τις ανακυκλώσιμες συσκευασίες, διασφαλίζοντας λιγότερους ρύπους και λειτουργώντας με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον.

Η φιλοσοφία μας

Η δύναμη του σώματος μας κινεί και μας παρακινεί!

Διαθέτοντας το know-how, τη σύγχρονη ματιά και το όραμα για τα επόμενα δυναμικά βήματα, η Αλεξάνδρα Χρήστου και ο Δημήτρης Χατζηκόκκινος, συνεχιστές 4ης γενιάς της οικογενειακής επιχείρησης Christou 1910, συνεχίζουν τη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων υγείας, εισάγοντας για πρώτη φορά, σε παγκόσμιο επίπεδο, την επιστήμη της κλινικής αρωματοθεραπείας στον σχεδιασμό και την κατασκευή τους. Το ανθρωποκεντρικό έργο της Christou 1910, εξελίσσεται με νέες design συλλογές με επώνυμες υπογραφές, σύμφωνα με τις αρχές της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας, πάντα με φυσικές πρώτες ύλες και ηθική υπόσταση απέναντι στην κοινωνία και τον άνθρωπο.

Η συνέπεια στις αξίες και τη μακρόχρονη παράδοση της Christou 1910, μας παρακινεί να μην εφησυχάζουμε ποτέ. Γι’ αυτό το λόγο, φροντίζουμε τα προϊόντα μας να είναι πάντα up-to-date, απαντώντας στις ανάγκες σας με τον πιο φυσικό και ελεγμένο τρόπο. Έτσι η επίδεση νέας γενιάς αποκτά design πέρα από τη λειτουργικότητα, η φροντίδα ποδιού εξελίσσεται συνδύαζοντας τη σοφία της φύσης και της επιστήμης και η τεχνολογία της συμπίεσης απελευθερώνει τη δύναμη που κρύβεται στο σώμα μας!

Η δύναμη του σώματος και η σοφία της φύσης μας κινεί και μας παρακινεί.
Να ξεπερνάμε κάθε μέρα τον εαυτό μας!

Η φιλοσοφία μας
Η φιλοσοφία μας
οι δυνατότητες του ανθρώπου είναι απέραντες όπως αλλωστε και η δύναμη του σώματος
Search Store Locations My Bag Ο Λογαριασμός μου Show Options Share on Facebook Share on Twitter Pin this on Pinteres Share via email Price Phone
Facebook Instagram Twitter Tumblr YouTube Pinterest Pinterest Soundcloud Behance Google Plus LinkedIn Search Email Tik Tok