Φέτος τα Δώρα μετράνε Αλλιώς!

Μη κατηγοριοποιημένο

Χριστούγεννα εν μέσω πανδημίας..Κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό της απρόσμενης χρονιάς που φεύγει, χρονιά γεμάτη αλλαγές και αναταραχές, σίγουρα αποκομίσαμε, ως ανθρωπότητα, μια νέα συλλογική επίγνωση του πόσο αλληλένδετος είναι τελικά ο κόσμος στον οποίο ζούμε.

Ηταν μια πρόκληση αλλά και μια πρωτοφανής ευκαιρία να εξερευνήσουμε την ανθρώπινη φύση μας, την ανθρώπινη ύπαρξή μας. Μέσα από την πανδημία είδαμε ότι στην πραγματικότητα κανείς δεν διαφέρει ουσιαστικά από τον άλλον. Και αυτό μας ένωσε ακόμα περισσότερο, για ένα κοινό σκοπό. Για την προστασία του “Άλλου”. Του διπλανού μας, του κοντινού μας, του γνωστού ή εκείνου που δεν γνωρίζουμε προσωπικά αλλά ίσως έχει κάποιο υποκείμενο νόσημα, βεβαρυμένο ιστορικό, ευαισθησία ή είναι απλά ηλικιωμένος. Ενωθήκαμε απέναντι σε μια αόρατη απειλή. Δημιουργήσαμε μαζί μια ασπίδα προστασίας για τον γνωστό-άγνωστο “Άλλο” που μπορεί να κινδυνεύσει περισσότερο από εμάς, εάν νοσήσει. Και τα καταφέραμε! Αποδείξαμε ότι κάθε αλλαγή μικρή ή μεγάλη είναι εφικτή μπροστά στη διασφάλιση του σημαντικότερου αγαθού: της Υγείας.

Δώρα εν μέσω πανδημίας

Καθώς πλησιάζουμε προς τις γιορτές, οι οποίες θα είναι σίγουρα πολύ διαφορετικές από προηγούμενες χρονιές, το concept του να προσφέρουμε Δώρα αλλάζει και αυτό. Το Δώρο δεν αντιμετωπίζεται πια ως καταναλωτικό αγαθό, αλλά ως μια ουσιαστική προσφορά. Φέτος, εστιάζουμε στις πραγματικά ξεχωριστές στιγμές με τους δικούς μας ανθρώπους και σε Δώρα που τα επιλέγουμε με αγάπη και μια αίσθηση διαχρονικότητας.

Όσο πιο προσεκτικά επιλέγουμε κάτι, τόσο μεγαλύτερη σημασία αποδίδουμε στο Δώρο που χαρίζουμε στην πορεία του χρόνου. Μιλώντας πιο πρακτικά, το να τρέχουμε στα καταστήματα υπό τους ξέφρενους ρυθμούς χριστουγεννιάτικων jingles σε πνεύμα εορταστικής κατανάλωσης και παρορμητικών αγορών εν μέσω πανδημίας, ουσιαστικά δεν αποτελεί επιλογή. Σε μια πιο ουσιαστική ανάγνωση των πραγματων, η πανδημία και οι περιορισμοί μας δίνουν την ευκαιρία να αναπτύξουμε μια πιο σκεπτόμενη πρακτική σε σχέση με το ποια θα είναι τα Δώρα που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.

Τα φετινά Χριστούγεννα, που αναμένεται να τα περάσουμε σε στενό οικογενειακό κύκλο, είναι μια θαυμάσια αφορμή να χαρίσουμε Δώρα Υγείας και Φροντίδας. Γιατί η Υγεία είναι από μόνη της η πιο όμορφη αφορμή για γιορτή αλλά και η πιο πολυπόθητη ευχή! Τι πιο όμορφο και ουσιαστικό από ένα Δώρο που θα συμβάλλει στην Υγεία και θα βελτιώσει ουσιαστικά την καθημερινότητα των δικών μας ανθρώπων τη νέα χρονιά;

Όποιος αγαπάει, φροντίζει!

Φροντίζουμε λοιπόν και προσφέρουμε μοναδικά Δώρα που καλύπτουν τις ιδιαίτερες ανάγκες μοναδικών ανθρώπων! Δώρα που γαλουχούν το σώμα, το εκπαιδεύουν και καλλιεργούν έναν τρόπο ζωής γεμάτο δύναμη και ενέργεια που πηγάζει από τις απέραντες δυνατότητες του ανθρώπινου σώματος!

Όποιο Δώρο και εάν επιλέξετε να χαρίσετε αυτές τις γιορτές, φροντίστε να έχει ένα προσωπικό στοιχείο, κάτι που θα μετρήσει πραγματικά. Επενδύστε σε Δώρα που θα αγαπηθούν και θα χαρίσουν στους δικούς σας ανθρώπους χαμόγελα και την ανεκτίμητη αίσθηση ότι είστε εκεί, νοιάζεστε και φροντίζετε να αισθάνονται και να είναι καλά!

Ας αφήσουμε την αισιόδοξη φύση μας να υπερισχύσει, γιατί οι γιορτές δεν θα πάψουν ποτέ να ταυτίζονται με τη χαρά που αντλεί κανείς από τα μικρά πράγματα, όπως η ουσιαστική φροντίδα των αγαπημένων μας στις απλές καθημερινές στιγμές.

“Το να δίνουμε δεν είναι μόνο καλό, αλλά αναγκαίο”. Ας αποχαιρετήσουμε με αυτό το σύνθημα αυτή την ιδιαίτερη χρονιά και ας υποδεχτούμε τη νέα που καταφθάνει με μεγαλύτερη αισιοδοξία, περισσότερη φροντίδα, αλληλεγγύη και ουσιαστικό νοιάξιμο για τον διπλανό,  τον συνάνθρωπο, αλλά και τον εαυτό μας!

Φέτος γιορτάζουμε από μακριά, αλλά είμαστε πιο συνδεδεμένοι και αλληλέγγυοι από ποτέ!

Δώρα Υγείας για Όλους! 

by Christou1910

Δημιουργήσαμε μοναδικά Δώρα Υγείας για τους αγαπημένους σας που θα τους συνοδεύουν σε κάθε μικρό ή μεγάλο βήμα τους τη νέα χρονιά! Όποια συνθήκη και αν ταλαιπωρεί το σώμα τους, υπάρχει λύση και μάλιστα εύκολη, καθημερινή και 100% φυσική! Βρείτε εξειδικευμένα δώρα που θα καλύψουν τις δικές τους ανάγκες και μετατρέψτε την Υγεία από απλή ευχή σε πράξη! Φέτος τα Δώρα μετράνε αλλιώς!

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο